Groei samen met ons.

Zin in een nieuwe uitdaging of een extra inkomen?

Ga ervoor, samen met SSN.

Bij Smart Services Network staan we klanten, zowel particulieren als professionals, bij in het besparen op hun maandelijkse telecom- en energiefacturen. Dit doen we door een uitstekende service te bieden en samen te werken met gerenommeerde partners die ons de beste deals en ondersteuning aanbieden. Door onze snelle groei zijn we steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers in alle regio's van België.

Als zelfstandig adviseur bij SSN bieden we je de mogelijkheid om een mooi extra inkomen te verdienen. Je leeftijd, diploma's of ervaring zijn hierbij niet van belang. Iedereen krijgt dezelfde kansen. Je kan fulltime aan de slag of je kiest ervoor om een extra verdienste op te bouwen naast je huidige job of studies.

Mooi bijverdienen + vele extra's

Wat mag je verwachten?

 • Aantrekkelijke commissies: je wordt goed betaald voor elke klant die je aanbrengt. 
 • Extra bonussen: o.a.voor het succesvol uitbouwen van een eigen team als je daartoe ambitie hebt.
 • Recurrent inkomen: maandelijks een percentage over de totale klantenportefeuille van jezelf en je team.
 • Héél veel incentives: cash bonussen, de nieuwste smartphones en tablets, aankoopvouchers en zelfs een jaarlijkse reis naar een topbestemming!

Erkenning & doorgroeien

Het gaat bij SSN niet alleen om mooie verdiensten en bonussen. Je krijgt bovenal ook de erkenning die je verdient. Ons carrièreplan is voor iedereen gelijk, dus ook jij krijgt de kans om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Iedereen kan promoveren in onze organisatie, ongeacht jouw achtergrond of ervaring. Jouw inspanningen bij SSN lonen altijd. Jij bepaalt zelf jouw carrière en hoe snel je wil groeien. Wij zijn er om je hierbij te ondersteunen.

Meer dan 300.000 Belgen hebben een 2de job

Ervaar ook het comfort van een extra inkomen.

We helpen je om op je eigen tempo een extra inkomen op te bouwen. Wees gerust: alle know-how wordt je aangeleerd en je krijgt alle tools die je nodig hebt om succesvol te worden. Als jij gemotiveerd bent om uit je zetel te komen, dan bieden wij jou alle kansen met ons uniek concept.

 • Vrijheid: je bent je eigen baas.
 • Je kiest zelf waar en wanneer je werkt.
 • Starten zonder risico. Letterlijk.
 • Geen voorraad aan producten nodig.
 • Geen administratieve rompslomp.
 • Opleiding & ondersteuning zoveel je wil.
 • Een hoop fun en onvergetelijke ervaringen!

Hou je van reizen? Wij ook! Wie weet ben jij er ook bij op één van onze volgende seminars.

Is jouw interesse gewekt?

We leren je graag kennen en vertellen je met plezier over de mogelijkheden om samen te werken met SSN. Zo kom je snel te weten of dit iets voor jou is en hoe je succesvol van start kunt gaan.

Van jou verwachten we dat je minstens 18 jaar oud bent, in België woont en vlot Nederlands spreekt en schrijft. We vragen geen diploma's of ervaring, enkel veel enthousiasme!

Bezorg ons jouw gegevens voor een vrijblijvende kennismaking.