Nóg meer korting.

Je kent mensen die ook willen besparen?

Laat het ons weten en laat jouw gsm-factuur zakken tot NUL euro!

Hoe werkt het?

Contact doorgeven

Bezorg ons de contactgegevens van de persoon die ook graag wil besparen. Breng hem of haar alvast op de hoogte dat we contact zullen opnemen voor een vrijblijvende berekening.

Ook klant worden

Wordt jouw referentie ook klant? Dan ontvang je voor elk nieuw geactiveerd gsm-abonnement een extra korting van 5% op jouw eigen Orange gsm-abonnement.

Korting scoren!

Blijf kortingen verzamelen tot jij nog NUL € moet betalen! Je krijgt deze korting iedere maand opnieuw zolang jijzelf en de aangebrachte abonnementen actief blijven bij Orange.

Nieuwe referentie doorgeven:

Voorbeeldje: jouw buren zijn een gezin van vier en hebben een veel te duur pakket bij Telenet, dus je vertelt hen dat jij dankzij onze tussenkomst jaarlijks veel geld bespaart en ze dus best ook maar eens luisteren naar wat wij voor hen kunnen betekenen. Je bezorgt ons hun contactgegevens en vertelt ze dat we hen zullen contacteren voor een vrijblijvende berekening.

Uiteraard ontvangen ze van ons een scherp voorstel en beslissen ze om ook over te stappen naar Orange. Doordat zij met het hele gezin 4 nieuwe gsm-abonnementen activeren bij Orange, ontvang jij maar liefst 4x onze referentiekorting van 5%. Da's dus in één klap 20% extra korting op jouw gsm-abonnement! Die korting blijf jij behouden zolang zij Orange-klant blijven.

En als je nog meer nieuwe klanten naar ons doorverwijst, tellen we de nieuwe kortingen er gewoon bovenop, tot je aan 100% korting komt! Staat jouw gsm-abonnement op nul euro? Dan gaan we gewoon verder met het volgende abonnement in je gezin. Er staat geen limiet op. Je moest dus allang ook met je andere buren aan 't praten zijn!